luni, 8 noiembrie 2010

Horoscop taur 2011

Taurii vor avea in 2011 mari batai de cap cu sanatatea. Daca in primele luni sanatatea este relativ buna, incepand cu luna aprilie vor aparea probleme cauzate de stres si care vor duce la stari depresive, iar pentru cei nascuti intre anii 1948 si 1954 sunt premize de preinfarct. Trebuie avut in considerare faptul ca incepand din luna iunie in zodia taur va intra jupiter si aceasta va face ca nativii zodiei sa fie predispusi bolilor de inima.
Banii sunt pentru taurii un capitol dezastruos si nu este exclus ca si 2012 sa fie la fel. In lunile mai, iunie si iulie sunt ceva imbunatatiri, dar incepand cu august problemele financiare vor reveni, din pacate si pana la finalul anului nu sunt  indicii deloc favorabile.
Cei mai afectati vor fi nativii nascuti in prima si a doua decada care au ascendent in zodiile de foc si pamant. Ei au mari probleme la locul de munca, iar sefii vor avea tot timpul ceva de reprosat. In nici un caz nu trebuie sa va luati concediu in iunie sau iulie deoarece conjunctia merte jupiter este in casa muncii si face ca la revenirea la locul de munca sa aduca posibile disponibilizari.
Dragostea este pentru taurii una din punctele lor forte si in special dupa luna august sunt premize de legarea unor prietenii de durata. Femeile taur sunt bine aspectate in lunile de vara si pot procrea un copil.
Partenerii de viata ai taurilor sunt afectuosi, tandri si se vor purta cu dumneavoastra exemplar. Vor fi insa si probleme pentru cei care sunt gelosi, deoarece jupiter nu permite invidia si ura. Nativii nascuti in zodiile de foc vor fi cei mai favorizati de astre in tot anul 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu