luni, 8 noiembrie 2010

Horoscop berbec 2011

Berbecii vor avea parte in 2011 de multe surprize din partea astrelor. Din pacate cele mai multe vor fi neplacute si legate de partea finaciara.
In primele 3 luni ale anului 2011, berbecii se confrunta cu dificultati majore in a-si platii ratele si vor fi mai multe atentionari din partea bancilor care vor suna acasa in mai multe randuri. Cei mai afectati sunt nativii nascuti dupa 1968, care in 2011 sunt pe punctul de a fi concediati.
Incepand cu luna mai, berbecii nascuti in prima decada isi vor reveni pe plan finaciar si sunt premize de o marire de salariu.
Sanatatea berbecilor este in 2011 un capitol care alterneaza in primele luni cu boli de sezon si dupa luna mai  cu probleme legate de stres. Dupa august 2011 sanatatea va intra pe un fagas normal si pana in noiembrie nu sunt probleme majore. In decembrie mare atentie trebuie sa aiba cei cu insuficienta cardiaca.
In lunile ianuarie si februarie nativii berbec care lucreaza in aer liber au mari sanse de a se imbolnavi si trebuie acordata o mare atentie capitolului sanatate. Probleme vor avea si cei nascuti in a doua decada si care lucreaza in mediu toxic, deoarece jupiter este in zodia dumneavoastra si face ca sanatatea in primele 6 luni sa fie un capitol slab.
In a doua jumatate a anului cei mai afectati de criza financiara vor fi cei nascuti dupa 1972, iar un imprumut bancar nu este deloc indicat, pentru ca in ultimele luni ale anului, conjunctia venus uranus va face imposibil achitarea ratelor la timp.
La capitolul dragoste berbecii sunt fericiti pentru ca au parte de afectiune din partea persoanei iubite, iar pentru cei fara partener sunt premize ca dupa luna aprilie sa isi gaseasca jumatatea. In luna iunie vor fi unele disensiuni in familie datorate conjunctiei venus uranus care va face sa fiti mai gelosi si mai invidiosi pe reusitele partenerului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu