miercuri, 19 februarie 2014

Horoscop taur martie 2014

Nativii zodiei taur vor avea parte in luna martie din 2014 de unele surprize placute, dar si de unele mici accidente la locul de munca. Conjunctia marte saturn, care a inceput in luna februarie isi va spune cuvantul si in luna martie. Adica problemele financiare nu va vor ocoli si datoriile vor ramane si in acesta luna neplatite . Dupa 20 martie cei nascuti in prima decada sunt supusi unor probleme de sanatate cauzate de virusii care vor circula in acea perioada. In rest nativii taur nu vor avea mari batati de cap la capitolul sanatate, dar la cel financiar, dupa cum am mai spus toti vor avea de suferit.
Dragostea este singurul aspect bun in martie pentru tauri si asta se datoreaza conjunctiei luna marte care se apropie de zodia taur. Aceasta ii va favoriza pe toti nativii dar in special pe cei nascuti dupa 1970.
La locul de munca totul este bine, nu vor fi schimbari majore, iar spre finalul lunii cei nascuti intre 1966 si 1968 vor primi anumite recompense pentru ce au facut in anul 2013.
Recomandarea mea este mai putin alcool, pentru cei care consuma acest tip de lichid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu