marți, 4 ianuarie 2011

Rac martie 2011

Nativii zodiei rac sunt dezamagiti de ce la rezerva astrele in luna martie. Conjunctia saturn-mercur va provoca certuri conjugale si o lipsa acuta de bani. Cei mai afectati sunt cei nascuti intre anii 1974 si 1979, ei fiind predispusi la despartiri de partener si la accidente casnice.
Nativii nascuti in prima decada vor avea probleme de respiratie si circulatie sanguina. Totul se poate rezolva daca vor fi ascultate sfaturile medicilor. In rest sanatatea racilor este buna cu toate ca nu vor avea timp prea mult de odihna.
Parte sentimentala este pusa la incercare de unele zvonuri la care nativii rac pun urechea, dar spre finalul lunii vor afla adevarul si totul se va rezolva cu bine. Cei nascuti intre 1949 si 1965 vor suferii cel mai mult in perioada 5-15 martie.
Capitolul bani este de-a dreptul dezastruos pentru toti racii si mare atentie la imprumuturile pe care aveati de gand sa le faceti, deoarece conjunctia luna-saturn arata ca in 2011 aceste persoane au marii sanse sa piarda bunuri importante.
Recomandarea mea este sa va ganditi de mai multe ori in momentul in care doriti sa luati o decizie importanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu