marți, 4 ianuarie 2011

Balanta martie 2011

Nativii zodiei balanta vor avea in continuare probleme financiare datorita conjunctiei soare-mercur care a inceput in februarie si continua si in luna martie pana la jumatatea lunii. Dupa ce va iesi aceasta conjunctie, va urma conjunctia pluto-luna care va aduce un pic de liniste in special pentru nativii nascuti dupa anul 1960. Sunt premize de castiguri mici venite in urma muncii depuse in lunile precedente. Mare atentie insa la persoanele rauvoitoare, dearece unii nativi vor avea probleme cu hotii de buzunare care in perioada 1-15 martie se vor inmulti. Atentie sporita trebuie sa aiba in special femeile balanta, cele care merg cu geanta "la vedere".
La capitolul sanatate vor persista problemele de spate, cele incepute in luna februarie si este indicat un control amanuntit. Persoanele nascute in ultima decada a lunii martie sunt ferite de gripa si alte boli de sezon, dar restul nativilor sunt predispusi la o crestere a tensiunii arteriale si la probleme legate de stres.
Dragostea este capitolul unde balantele sunt ferite de neplaceri, datorita conjunctiei pluto-luna care deschide noi orizonturi si aduce un suflu nou in relatiile cu partenerii de viata.
Recomandarea mea este sa va odihniti mai mult si sa fiti cumpatati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu